Kizárhatják a PSG-t az Európa-ligából!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 18. 11:16
VIDEÓ! Hivatalos panaszt tett az Európai Labdarúgó-szövetségnél a Sevilla együttese, miután a csütörtöki, Paris Saint-Germain elleni Európa Liga-mérkőzésen a franciák kapuját az az Apoula Édel védte, akit azzal vádolnak, hogy hamis személyazonossággal rendelkezik!


Az andalúziaiak a kameruni válogatott egykori szövetségi kapitánya, Nicolas Philibert állítására alapozva nyújtottak be panaszt az UEFA-hoz.

Philibert szerint a kameruni születésű, örmény válogatott Apoula Édel ugyanis nem 24, hanem 29 esztendős, ráadásul Ambroise Beyamának hívják!

Amennyiben a vádak igaznak bizonyulnak, úgy a néhány bakijáról (lásd videók) elhíresült játékost börtönbüntetéssel, a párizsi együttest pedig a második számú európai kupasorozatból való kizárással sújthatják.

Az ügyben a francia hatóságok és az UEFA is vizsgálatot indított.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Óriási kapushiba, újratöltve - videó!
Újabb nap, újabb kapushiba. Nemrég a Paris Saint-Germain portása, Apoula Edel egy barátságos mérkőzésen követett el óriási bakit, az izlandi másodosztályban pedig egy másik hálóőr társa mutatott be egy egészen nevetséges,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Beadásból sarkalt gólt a kapus - videó!
Sokba került a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának kapusa, Apoula Edima Édel szerencsétlenkedése a szerdai Monaco ellen játszott francia bajnokin. Az örmény portás egy bal oldalról érkező, különösen nem veszélyes beadásra...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu