Kiütötte ellenfelét a hátvéd

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 9. 16:30
Videóval! Bokszmeccs szakította félbe az uruguayi Penarol és az argentin Newell's Old Boys barátságos mérkőzését Dél-Amerikában. Már a bemelegítés során tudni lehetett, lesznek még forró pillanatok, akkor a szurkolók bontották a rendet, a mérkőzés során pedig maguk a játékosok szították tovább a kedélyeket. A 37. percben félbeszakadt találkozót nem ismétlik meg.


Azt eddig is tudtuk, hogy Dél-Amerikában gyakran veszítik el a fejüket, nemcsak a szurkolók, de a játékosok is. A Newell's Old Boys uruguayi vendégjátéka is botrányba fulladt. Már meg se lepődünk a híren.

A hazai szurkolók már a bemelegítés során megdobálták a vendégjátékosokat, a mérkőzésen pedig az uruguayi játékosok mutatták meg, nem akarnak lemaradni az értük rajongóktól.

A 37. percben a Penarol középpályása, Julian Mozzo együtt ugrott fel fejelni az argentin csapat védőjével, Diego Mateóval. Ha már ott volt, akkor egyből le is ütötte ellenfelét. Pillanatok alatt tömegverekedés tört ki, a játékvezető pedig jobbnak látta lefújni a barátságosnak távolról sem nevezhető összecsapást.

$$fhvideo:132620$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu