KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEWELLS_OLD_BOYS"
Lionel Messi hazatérne 2011. szeptember 7. 13:42 Lionel Messinek nagy álma, hogy egyszer Argentínában futballozzon, és magára ölthesse a Newell’s Old Boys mezét. A Barcelona játékmestere – nem meglepő módon – Diego Maradonát tartja a valaha volt legjobb futballistának.
 
A világ legrémisztőbb szurkolója - fotó 2011. június 6. 19:54 Két rendőr is megsérült abban a lövöldözésben, amely az argentin Newell's Old Boys két rivális szurkolócsoportja között robbant ki a San Lorenzo elleni bajnoki előtt szombat este, Rosarióban. 10-12 lövést adtak le egy autóból és két motorról, az egyik zsaru a hátsójába kapta a golyót, olcsón megúszta, a másik könnyebb sérüléseket szenvedett a káoszban. A meccset elhalasztották, kedden jelentik be az új időpontot. A rendőrség hétfőn tartott sajtótájékoztatót az ügyben. Ez volt a harmadik meccs a szezonban, amelyik megszakadt Argentínában.
 
Kiállították, mert seggbe rúgta a bírót 2009. december 3. 12:22 Na, de ilyet! Hát szabad ezt? Furcsa és tumultuózus jelenetekhez vezetett az a játékvezetői döntés, amely a Newell's Old Boys-Colón argentin bajnoki labdarúgó-mérkőzésen történt. A hajrában a vendégeket erősítő (?) German Rivarola ugyanis teljes erőből bikázott a labdába, amikor a játékvezető már megállította a játékot. Nem kellett volna, ugyanis a játékszer éppen a bíró hátsóján csattant, a vétkes pedig piros lapot kapott. Rivarola váltig azt állítja, véletlenül találta el a sípmestert, aki amúgy is pikkelt rá a meccs elejétől kezdve...
 
Kiütötte ellenfelét a hátvéd 2009. augusztus 9. 16:30 Videóval! Bokszmeccs szakította félbe az uruguayi Penarol és az argentin Newell's Old Boys barátságos mérkőzését Dél-Amerikában. Már a bemelegítés során tudni lehetett, lesznek még forró pillanatok, akkor a szurkolók bontották a rendet, a mérkőzés során pedig maguk a játékosok szították tovább a kedélyeket. A 37. percben félbeszakadt találkozót nem ismétlik meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu