Kiutasíthatják Matthäust Izraelből

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 14. 15:37
Több mint egy óráig fogva tartották a Tel Aviv-i repülőtéren Lothar Matthäust, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát múlt pénteken, mert nem volt izraeli munkavállalási engedélye. Az egykori 150-szeres német válogatott klasszis újabban a Maccabi Netanya vezetőedzője, de a szükséges papírokat a mai napig nem intézték el számára.



Lefogták a rövid időre Németországba hazautazó Lothar Matthäust, miután repülőgépe leszállt Izraelben.

A szakember július óta a Maccabi Netanya edzője, azonban most csak turistavízummal tartózkodhat a héber állam területén.

A magyar válogatott korábbi szakvezetőjének jelenlegi kenyéradója még nem szerezte meg a munkavállalási engedélyt, és Matthäus ennek itta most meg a levét.

Több mint egy órán át fogva tartották, de aztán turistaként mégis beléphetett az ország területére.

A turistavízumról ugyanakkor közismert, hogy azt csak egy meghatározott időtartamra adják, és miután lejárt, attól kezdve az adott személy illegálisan tartózkodik a vízumot kibocsátó állam földjén.

Matthäust így elvileg ki is toloncolhatják Izraelből, más kérdés, hogy erre csak akkor kerülhet sor, ha a Maccabi Netanya vezérkara nem pótolja mulasztását, és továbbra sem igyekszik beszerezni a 47 éves trénernek a szükséges jogosítványokat.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu