Később kezdődhet a 2014-es foci-vb!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 18:11
Az eddig megszokottnál később kezdődhet a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság, mert a nemzetközi szövetség (FIFA) hosszabb pihenőt szeretne biztosítani a szezont végigjátszó futballistáknak.


A Reuters brit hírügynökség értesülései szerint a torna kezdési időpontját június közepéről júliusra tennék át, így az európai ligákban május végéig érdekelt játékosok kipihentebben érkeznének a helyszínre. A részletek kidolgozásáért és a vb izgalmasabbá tételéért a Joseph Blatter FIFA-elnök által létrehozott szövetségi különítmény felel.

A sportvezető azért állította össze a módosítási javaslatok értékelésével és azok megvalósításával foglalkozó csapatot, mert az idei, dél-afrikai tornán több sztárfutballista, így többek között Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney és Didier Drogba is a tőle megszokottól gyengébben teljesített.

Blatter szeptemberben úgy nyilatkozott, a következő vb-n azt is el szeretnék kerülni, hogy túl sok döntetlen szülessen, és arra ösztönöznék a csapatokat, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek a támadójátékra. Az elnök akkor azt mondta, megfontolják, hogy eltörlik a hosszabbítást vagy újra bevezetik az aranygól-szabályt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Blatter: A FIFA nem korrupt!
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nem korrupt szervezet - jelentette ki Joseph Blatter, a FIFA elnöke azután, hogy a múlt heti szavazáson Oroszország kapta a 2018-as, Katar pedig a 2022-es világbajnokság rendezési jogát....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu