Kaladze: Berlusconi óvta meg a hazám!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 2. 11:26
Kevés hálásabb embert találni manapság Kahaber Kaladzénél, az olasz élvonalbeli AC Milan hátvédjénél. A grúz futballista nem győz köszönetet mondani Silvio Berluscóninak, a klub tulajdonosának, Olaszország miniszterelnökének, amiért az felemelte hangját a grúz-orosz konfliktusban, szavai pedig békét hoztak hazájára.


Augusztus elején a függetlenedni kívánó Dél-Oszétiát grúz alakulatok rohanták le, majd a jelentős létszámú orosz állampolgár védelmében válaszul az orosz seregek bevonultak Grúziába. Pokoli időszak következett, rengeteg ember életét keserítették meg az elfajuló események.

 

Kaha Kaladze, a Milan grúz játékosa ezért megkérte klubja tulajdonosát, szólaljon fel az ügyben, legyen a béke zászlóvivője.

 

Jelenleg folynak a tárgyalások, pillanatnyilag nyugalom van Grúziában. A futballista ezért Olaszország miniszterelnökét, Silvio Berluscónit dicséri, mondván, ha ő nincs, béke sincs hazájában.

 

„A világon talán senki sem tudja, de maga Silvio Berluscóni tehet arról, hogy vége a háborúnak Grúziában - jelentette ki a 30 esztendős, 62-szeres grúz válogatott. - Emiatt pedig örökké hálás leszek neki."

 

„Berlusconi mindig is jó barátságban volt az orosz miniszterelnökkel, Vlagyimir Putyinnal. Tudom, hogy több, mint öt órát beszéltek telefonon és azt is, hogy Berlusconi volt az, aki rábeszélte Putyint, legyen vége. Berlusconi a béke nagykövete, köszönöm neki."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu