Kaká saját csapatát ostorozza

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 7. 09:49
Kaká tisztában van vele, a Real Madrid egyelőre adós a tőle elvárt játékkal, és csak keresi önmagát, de a brazil sztár hiszi, előbb-utóbb igazi csapatként működnek majd. A királyiak ásza szerint még időre van szükségük ahhoz, hogy egybeérjenek, de rövidesen szemmel látható lesz a pozitív előjelű változás.


 


Már decembert írunk, de a Real Madrid továbbra sem kelti összeszokott csapat benyomását, amely állítással Kaká sem tud vitába szállni.

„Keressük az igazi énünket, de nem könnyű megtalálni. Elismerem, nem játszunk szórakoztatóan, még egy kis időre van szükségünk” – nyilatkozta a középpályás az olasz Rai televíziónak.

„Nem csoda, hogy még nem szoktunk össze annyira, mint a Barcelona játékosai, hiszen ők évek óta együtt futballoznak. A nyáron nyolc-kilenc labdarúgó érkezett Madridba, akiket nem lehet egyik pillanatról a másikra beépíteni a csapatba.”

A Blancóknak kedden Marseille-ben lesz jelenésük Bajnokok Ligája-találkozón, amin elsősorban szinte biztosan nem a szép játékra, hanem az eredményességre törekednek majd: már egy szoros vereség is továbbjutást érne számukra a Vélodrome poklában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu