"Kaká és Marcelo volt a siker kulcsa"

Létrehozva: 2012. március 28. 11:09
José Mourinho azt kapta, amire számított - két cseréjétől, Kakától és Marcelótól. A Real Madrid vezetőedzője őket kettejüket emelte ki az APOEL Nikózia ellen 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-negyeddöntő után. A tréner szerint nélkülük nem lett volna ilyen sima az első, ciprusi meccs vége.


 

Hetvennégy perc focizgatás után szerezte meg a vezetést a Real Madrid, amely a hátralévő negyedórában összesen háromszor vette be a csodában reménykedő, ennek megfelelően körmeszakadtáig küzdő APOEL kapuját. A negyeddöntő valószínűleg eldőlt, Mourinho azt is tudja, mindez kiknek köszönhető.

"Sokáig tartott, amíg megszereztük a vezetést - nyitotta meccs utáni sajtótájékoztatóját Mourinho. - Az APOEL jól játszott, mi viszont jobban. Ezért nyertünk. Az ellenfél kiválóan védekezett, igazi csapatként dolgozott. Fantasztikus együttes a ciprusi."

Az ellenfél dicsérete után saját csapata felé fordította tekintetét a mester.

"Tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű feladat, azt hiszem, Kaká (ő szerezte a másodikat - a szerk.) és Marcelo pályára küldése oldotta meg a problémát. Akkor változott meg a helyzet, billent felénk a mérleg nyelve, amikor ők ketten már a pályán voltak. Mindenki komolyan vette a feladatát, ez pedig azt mutatta, mennyire tiszteljük az APOEL-t. A Bernabéuban sem lesz másképp, úgy gondolom, ők az idei Bajnokok Ligája legfontosabb csapata."

Ám azért ne feledkezzünk meg a duplázó Karim Benzemáról se...

Visszavágó jövő szerdán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Cipruson tette tönkre a Real az APOEL-t
VIDEÓ! Hetvennégy percig semmi, aztán bő negyedóra alatt két Karim Benzema-gól és egy Kaká-találat: a Real Madrid a hajrában morzsolta szét az APOEL Nikóziát a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, ciprusi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu