Kaká a "londoni szálról" magyarázkodott

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 18. 12:43
Kategorikusan tagadta, hogy elhagyná a Real Madridot Kaká, aki egy szponzorációs eseményen vett részt Londonban. A brazil édesanyja twitterén megjelent üzenetéből fakadó félreértés miatt magyarázkodott.


A 2007-es aranylabdás második idényében is szenvedett a királyiaknál, így slágertémát jelent jövője, források szerint távozásán gondolkodik. Emlegetik a Milant, de a Chelsea-t is, nem véletlenül, jó ideje angolul tanul, édesanyja pedig Londonba jön dolgozni: "Isten hírével".

Kaká megerősítette, hogy mélyen vallásos anyukája valóban a brit fővárosba költözik, mint lelkész, de nem tervezi, hogy csatlakozik hozzá. A sajtó előtt szerdán határozottan beszélt szándékairól.

„A Real Madridban akarok maradni és játszani. Küldetésem van a csapatnál, így nem gondolkodom a Premier League-ben való szereplésről, sem az olaszországi visszatérésről" – szögezte le a dél-amerikai futballzseni.

„Minél előbb szeretném visszanyerni formámat, és minél többet játszani a klub színeiben a következő idényben. Jó a kapcsolatom Carlo Ancelottival, de a valóság az, hogy Madridban akarok maradni" – tette hozzá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu