Kádár Tamás nélkül a világbajnokságra

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 11. 15:12
A Newcastle United nem járult hozzá Kádár Tamás szerepléséhez, így a védő nem került a magyar labdarúgó-válogatott keretébe az egyiptomi U20-as világbajnokságra. Az angol klub arra hivatkozott, hogy a torna mérkőzéseit nem a FIFA hivatalos játéknapjain bonyolítják le, így nem kell elengedniük a fiatal védőt.


Az mlsz.hu arról számolt be, hogy Egervári Sándor szövetségi edző kerete vasárnap déltől Telkiben folytatja felkészülését, kedden pedig az angol U23-as válogatott lesz az ellenfele Székesfehérváron.

A világbajnokságon szeptember 27-én Honduras, 30-án a Dél-afrikai Köztársaság, míg október 3-án az Egyesült Arab Emirátusok lesz az ellenfél.

Az U20-as válogatott vb-kerete:
Kapusok:
Gulácsi Péter (Liverpool FC) Megyeri Balázs (FTC) Kovácsik Ádám (Reggina Calcio)
Védők:
Debreceni András (Budapest Honvéd) Korcsmár Zsolt (Újpest FC) Szekeres Adrián (MTK Budapest) Szabó János (Paks) Zámbó Bence (Győri ETO FC) Présinger Ádám (Videoton FC)
Középpályások:
Dudás Ádám (Győri ETO FC) Tóth Bence (FTC) Takács Péter (DVTK) Koman Vladimir (AS Bari) Simon Ádám (Szombathelyi Haladás) Varga Roland (Brescia Calcio) Kiss Máté (Győri ETO FC)
Csatárok:
Németh Krisztián (Liverpool FC) Simon András (Cordoba FC) Gosztonyi András (MTK Budapest) Balajti Ádám (DVTK) Futács Márkó (Werder Bremen)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu