Kabát Péter nem utazott el Eindhovenbe

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 3. 09:44
Húsz játékossal, de Kabát Péter nélkül utazott el legnehezebb túrájára a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a Debrecen, amely csütörtökön 21:05-től a PSV otthonában vendégszerepel Eindhovenben.


A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az Újpesttől igazolt csatár arcüreggyulladással küszködik, ezért hagyja ki a találkozót, Farkas Balázs, Kulcsár Tamás és Szűcs István pedig sérülés miatt marad itthon.

A csapat gépe délelőtt 9.30-kor szállt fel Debrecenből, az edzés 19 órakor kezdődik a Philips Stadionban, előtte Herczeg András és egy játékos sajtótájékoztatót tart.

Az együttes várhatóan pénteken délután tér vissza Magyarországra, hogy megkezdje felkészülését a vasárnapi Szolnok elleni találkozóra.

A DEBRECEN UTAZÓ KERETE:
Mindaugas Malinauskas, Verpecz István; Bernáth Csaba, Nagy Zoltán, Mirszad Mijadinoszki, Dajan Simac, Máté Péter, Fodor Marcell, Laczkó Zsolt, Varga József, Kiss Zoltán, Luis Ramos, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Yannick Mbengono, Szakály Péter, Bódi Ádám, Spitzmüller István, Szilágyi Péter, Adamo Coulibaly.

Az I-csoport állása:

1. PSV Eindhoven 3 2 1 0 5-2 3 7
2. Metaliszt Harkiv 3 2 0 1 7-3 4 6
3. Sampdoria 3 1 1 1 3-3 0 4
4. DEBRECEN 3 0 0 3 1-8 -7 0

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Lokinak csak gólra futotta a PSV ellen
GÓLVIDEÓ! Mirszad Mijadinoszki góljával még a magyar bajnok vezetett, ám a PSV Eindhoven fordított, s összességében teljesen megérdemelten nyert 2-1-re a labdarúgó Európa-liga I-csoportjának harmadik játéknapján. A hajdúságiak...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu