Juve: Amauri, Melo kimaradt, jön Vidal

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 17. 17:45
Bár korábban a Bayern München tűnt a befutónak, a Bild am Sonntag szerint a Juventus nyeri a versenyt Arturo Vidal kegyeiért, a középpályás kész az olasz klubhoz igazolni. Közben kihirdették a torinóiak Egyesült Államokba utazó keretét, nyolcan maradtak ki.


A lap úgy fogalmaz: az elmúlt Bundesliga-szezon egyik legjobbja amint hazaér a jelenleg a Copa América negyeddöntőben Venezuelával találkozó chilei válogatottól aláír a Zebrákhoz.

A nagy magabiztossággal állított információt azért nem támasztja alá a klub elnöke, Wolfgang Holzhauser kevésbé meggyőző nyilatkozata: „Több csapattal is tárgyalunk!"

A Leverkusen döntésének hátterében az állhat, hogy inkább most megválnak tőle, mint jövőre szerződése lejárta után ingyen engedjék el.

Vidalt a Juventus mellett a Bayern, a Napoli, az Inter és a Milan is vitte volna, a dolgok jelenlegi állása szerint mindhiába.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy kihirdették az Egyesült Államokba utazó 27 fős keretet. Kimaradt Almiron, Ekdal, Grosso, Yago, Iaquinta, Sissoko, Melo és Amauri.

A Juventus július 19. és augusztus 1. között Philadelphiában állítja fel edzőbázisát, ezalatt két mérkőzést játszik előbb a portugál Sportinggal, majd a mexikói Américával.

A JUVENTUS EGYESÜLT ÁLLAMOKBA UTAZÓ 27 FŐS KERETE:
Barzagli, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Ceglie, De Silvestro, Del Piero, Giandonato, Grygera, Immobile, Kraszics, Lichtsteiner, Manninger, Marchisio, Marrone, Martinez, Matri, Motta, Pasquato, Pazienza, Pepe, Pirlo, Quagliarella, Sörensen, Storari, Toni, Ziegler

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu