John Terry szerint nincs John Terry-ügy

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 22. 15:09
John Terry hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy visszakapta az angol labdarúgó-válogatott karszalagját, a múltra fátylat borítana. A Chelsea hátvédje tagadja, hogy Fabio Capello döntése miatt feszültség lenne a csapaton belül, immár mindenki a Wales elleni Eb-selejtezőre készül.


 

John Terry zűrös magánélete a világbajnokság előtt azt mondatta Fabio Capellóval, hogy a Chelsea hátvédtől elvegye a karszalagot, és odaadja azt Rio Ferdinandnak.

A Manchester United bekkje állandó sérülései miatt nem tudott húzóembere lenni a válogatottnak, védőtársa viszont „természetes vezére” maradt a Háromoroszlánosoknak. A szövetségi kapitány ezért úgy döntött, ismét őt nevezi ki csapatkapitánynak.

Terry keddi sajtótájékoztatóján elmondta, semmiféle feszültség nincs emiatt a csapatban, és ő sem bolygatná a múltat.

„Egy rossz szót sem hallottam amiatt az öltözőben, hogy visszaszállt rám a karszalag. Valamennyi játékostársammal azon vagyunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Wales elleni Eb-selejtezőn.”

Egy Ferdinandhoz közeli forrás a The Sun brit bulvárlapnak ezt megerősítette, és elmondta: a történet összes közvetlen érintettje átbeszélte a történteket, és a kölcsönös tisztelet továbbra is fennáll.

Cardiffban ugyanakkor az a Craig Bellamy is pályára lép a hazaiaknál, aki az egyik leghangosabb kritizálója volt Terrynek botrányai idején, de a védő nem tart a találkozástól.

„Számos kiváló labdarúgó játszik majd a walesieknél, ilyen Gareth Bale vagy éppen Craig Bellamy. A pályán kívüli dolgokkal nem akarok foglalkozni, amúgy sem hiszen, hogy hangsúlyos lenne. Legyen még a három pont, minden más mellékes.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu