Jeffrén nem akar menni, de muszáj lesz!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 22. 11:11
Újabb megerősítést kaptunk arra, hogy Alexis Sánchez bizony a Barcelona felé tart, mégpedig személyesen az értesülések szerint játékost és pénzt tartalmazó üzlet másik főszereplőjétől, a csalódott Jeffrén Suáreztől.


Úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a hírek, miszerint a katalánok egy futballista átadásával igyekeznek csökkenteni a borsos árú chilei átigazolási összegét.

Kedden Jeffrén a spanyol RAC1 rádiónak lemondóan nyilatkozott jövőjéről, márpedig pont ő az, akit legutóbb emlegettek, mint a megegyezés keretében Udinesébe költözik.

"Nyilván nem tetszik az ötlet, hogy elhagyjam a Barcelonát az Udinese kedvéért - nyitott a támadó. - Hét éve erősítem a csapatot, álmom volt, hogy itt váljak sikeressé."

Ez az álom viszont elúszni látszik, legalábbis ezt tükrözi Jeffren szomorú mondata: "Nem hiszem, hogy van esélyem a kezdőre, azt hiszem, elkezdhetek új csapat után nézni."

Jeffrén 2009 májusában debütált a gránátvörös-kék mezben, de azóta sem tudta meggyőzni Guardiolát. Szerződése 2012-ben lejár, így pénzért most tudja eladni a Barca.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu