Játékospiac: a csütörtöki nap történései

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 15. 21:12
Január hetedikétől minden topligában megnyitott az átigazolási piac Európában, a SportHirado.hu napról napra összefoglalóval jelentkezik az öreg kontinens játékoskeringőjének legfontosabb történéseiről. A friss átigazolási hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat február 2-ig!


 


Tovább folytatódott a Kaká-saga. A Manchester City a hírek szerint 150 millió eurót ajánlott a brazil klasszisért az AC Milannak, a játékost pedig 15 millió eurós éves fizetéssel kecsegteti. Adriano Galliani, a Rossonerik alelnöke úgy nyilatkozott, elgondolkoztató a City ajánlata, amely akár tárgyalási alapnak is tekinthető.

A Hull City leigazolta a Wigan középpályását, Kevin Kilbane-t, aki kétéves szerződést írt alá Halmosi Péter együttesével. Az átigazolási összeget a felek nem hozták nyilvánosságra.

A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray kategorikusan kijelentette, csapata egészen biztosan nem igazolja le a Benfica csatárát, Ariza Makukulát.

Az elefántcsontparti Arthur Boka nem vált csapatot januárban, csütörtökön ugyanis egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a VfB Stuttgarttal.

A Hull Cityben folytathatja pályafutását az espanyolos Steve Finnan, miután a két csapatnak sikerült megállapodnia az átigazolás összegében.

A Daily Express értesülései szerint a Tottenham Hotspur 14 millió fontot sem sajnálna a Sunderlandben szereplő Kenwyne Jonesért. A Spurs azt követően kezdett érdeklődni a támadóért, hogy nem sikerült azonos hullámhosszra kerülnie az Interrel Adriano ügyében.

Luis Boa Morte, a West Ham United támadója marad az Upton Parkban, miután nem tudott megállapodni a Hull Cityvel a klubcsere anyagi részleteiben.

Sylvain Wiltord a szezon végéig kölcsönben az Olympique Marseille-nél szerepel majd. A Rennes éke csak elvétve kapott játéklehetőséget a szezon első felében.

A PSV Eindhoven szerződtette a Malmö csatárát, Ola Toivonent, aki mintegy 3,6 millió eurójába került a Philips-gyári alakulatnak.

Francia lapok megszellőztették, hogy a newcastle-i Charles N’Zogbiát az Olympique Marseille és a Lyon is szívesen látná a soraiban.

A Hoffenheim gőzerővel keresi Vedad Ibisevic helyettesét, aki nem kizárt, hogy térdsérülése miatt már nem léphet pályára ebben a szezonban.

Gökhan Inler ügynöke elárulta, a svájci középpályást négy Premier League-ben szereplő együttes is megkörnyékezte, a játékos ennek ellenére hű maradna az Udineséhez.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu