Itt az ideje a Berlusconi-stadionnak?

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 5. 12:28
Miközben botrányok sorozatának a főszereplője, az olasz miniszterelnök arról beszél, hogy futballstadiont kellene elnevezni róla. Az AC Milan főnökeként sokkal népszerűbb Silvio Berlusconi a Real Madriddal példálózik, amikor saját dicsőségének állítana „emléket”.


„Mögöttem Santiago Bernabeu számít a legsikeresebb elnöknek. A Real Madrid stadiont nevezett el róla! Úgy érzem, hogy rászolgáltam arra, én legyek a Milan stadionjának névadója” – jelentette ki a 75 éves politikus.

Berlusconi figyelmét valószínűleg elkerülte, hogy hőn szeretett csapata abban a Giuseppe Meazza Stadionban (San Siro) játssza mérkőzéseit, amelyet megosztva használ az Internazionaléval. Nehéz elképzelni, hogy a városi rivális áldását adná a miniszterelnök ötletére.

Az AC Milannak a hátralévő három bajnoki körben mindössze egy pontot kell gyűjtenie a 18. Seria A-aranyéremhez. Ez lenne a piros-feketék 18. diadala, összesen pedig az 1986 óta tartó Berlusconi-korszak 27. végső sikere. A Milan öt BEK/BL-t, hét bajnoki címet és egy Olasz Kupát nyert, amióta 1986-ban a mostani olasz miniszterelnök.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu