Ismét cseh edzője lesz a Lokinak!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 30. 13:04
Cseh szakvezető váltja Herczeg Andrást a magyar bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatának kispadján. Zdenek Scasny Dunaszerdahelyről kap segítőt Meszlényi Tibor személyében. Kétéves szerződést kötött a Debrecennel az 53 éves, szigorú szakember hírében álló Scasny. Mindezt Szima Gábor, a klub elnöke jelentette be közleményben.


"Bízunk benne, hogy jó döntést hoztunk, és Zdenek Scasny ugyanolyan sikeres munkát végez majd, mint a DVSC-TEVA előző négy vezetőedzője, Szentes Lázár, Supka Attila, Miroslav Beránek és Herczeg András" – mondta Szima Gábor.

"A szakember két napot töltött Debrecenben, megismerte a körülményeket. Nagy kihívásnak tekinti az itteni munkáját, mely a megállapodás alapján két esztendőre szól. A célok nem változtak, de a bajnoki címmel kapcsolatos elképzelésünk már nem tőlünk függ. Hiába szerepelünk jól tavasszal, ha a Videoton nem botlik, akkor nem tudjuk elérni azt, amit igazán szeretnénk. Természetesen céljainkat soha nem adjuk fel."

Scasny játékoskorában négyszer szerepelt a válogatottban, majd vezetőedzőként is sikeres karriert futott be, a Sparta Praha, az OFI Kréta, a Panathinaikosz csapatát is irányíthatta, legutóbb 2009-ben a Viktoria Zizkov szerződtette "tűzoltásra", de már nem tudta megmenteni a kieséstől a csapatot. A Loki sikerkovácsa, Herczeg András tíz napja mondott le, de nem hagyja el a hajdúságiakat, szakmai igazgatóként ténykedik tovább náluk. A Herczeg-érát megelőzően is cseh edzője volt a DVSC-nek, Miroslav Beránek egy szezonon keresztül vezette a csapatot, azóta már visszatért szülőhazájába, jelenleg a másodosztályú Kladnónál dolgozik.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu