KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZDENEK_SCASNY"
Debrecen: 3-4 edző a jelöltek között 2011. április 19. 10:55 Még nem dőlt el az edzőkérdés Debrecenben, a labdarúgóklub hivatalos oldalán kiadott közlemény szerint három-négy szakemberrel folynak a tárgyalások.
 
Megtalálták Scasny utódját Debrecenben? 2011. április 18. 13:20 Az eddig a tartalékcsapatot irányító Kondás Elemért nevezheti ki a Debrecen labdarúgócsapata a hétvégén lemondott Zdenek Scasny helyére - értesült a civishir.hu. A hírt a Loki hivatalos honlapján még nem erősítette meg.
 
Lemondott a Loki trénere! 2011. április 16. 20:31 A Debrecen hivatalos honlapján közölte a hírt, miszerint a Siófok elleni 3-2-es vereséget követően lemondott a vezetőedzői posztról a bajnoki címvédő együttes szakmai munkáját 2010 decembere óta irányító Zdenek Scasny. A klubvezetés elfogadta a cseh tréner döntését.
 
Ismét cseh edzője lesz a Lokinak! 2010. december 30. 13:04 Cseh szakvezető váltja Herczeg Andrást a magyar bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatának kispadján. Zdenek Scasny Dunaszerdahelyről kap segítőt Meszlényi Tibor személyében. Kétéves szerződést kötött a Debrecennel az 53 éves, szigorú szakember hírében álló Scasny. Mindezt Szima Gábor, a klub elnöke jelentette be közleményben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu