Hosszabbít a Juventus aranylabdása!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 30. 09:15
Olasz lapértesülések szerint további egy évvel meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését Pavel Nedved, a Juventus cseh válogatott futballistája. A 36 éves aranylabdás sztár azután döntött így, hogy pénteken tárgyalóasztalhoz ült a torinói klub vezetőivel.


Az itáliai juventusnews.tk internetes oldal úgy tudja, sikerült meggyőzni a 2003-ban Európa legjobb játékosának választott középpályást a folytatásra. Az újabb egy év fejében Nedved 1,7 millió eurót kapna. No, meg további bónusz összegeket, amelyek attól függenek, hány mérkőzésen húzta fel magára a fekete-fehér csíkos mezt.

Egy komoly érvet mindenféleképpen fel tudtak sorakoztatni a tárgyalás során a Juventus elöljárói. Bár a cseh klasszis már két évvel ezelőtt is vissza akart vonulni, ám most valóban komolynak tűntek a szándékai. Egy esetleges Bajnokok Ligája-diadal azonban "nem engedi" le a pályáról a 2001 óta Torinóban élő játékost.

Márpedig szinte ez az egyetlen trófea, amelyet még nem gyűjtött be sikerekben gazdag (klub)pályafutása során. 

Igaz, a Juve számára valószínűleg nem lesz elég Nedved megtartása, további erősítésekre lesz szükség, hogy a jelen futballjának két nagyágyúját, a Barcelonát és a Manchester Unitedet akár csak megszoríthassa. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu