Honda szabadulna az „orosz börtönből"

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 10. 14:10
Miközben Dzsudzsák Balázs éppen véglegesíti oroszországi szerződését, Honda Keiszuke alig várja, hogy távozzon Moszkvából, és egy neves nyugati csapatnál folytassa pályafutását.


„Megszerettem volna nyerni a vb-t Japánnal. Az Ázsia Kupa legjobb játékosa voltam januárban, mégsem vagyok elégedett" – kezdte a nagyre értékelt futballista a Nikkan Sportsnak.

„Örömmel tölt el, hogy az emberek elismerik a válogatottban nyújtott teljesítményem, és az sem baj, hogy leszidnak, ha kikapunk. Ez egy ilyen bicikli."

„A baj csak az, hogy klubszinten elkeserítő a helyzetem, nem tudom sokáig elviselni. Még mindig a CSZKA Moszkvánál vagyok, és nem így terveztem" – fakadt ki Honda.

„Nem tudom elfogadni a szituációt, ha pedig belenyugszom az itteni életembe, akkor megrekedhet a pályafutásom, ami aggodalommal tölt el" – utalt a távozásra a támadó.

Honda a tavalyi világbajnokságon szerzett magának hírnevet, azóta a Liverpoollal, az Arsenallal, a Manchester Cityvel és az AC Milannal hozták szóba, de nem váltott. Egyelőre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu