KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HONDA_KEISZUKE"
Honda felépült, de még nem válogatott 2011. november 1. 10:18 Két hónapos rehabilitáció után közel áll a visszatéréshez Honda Keiszuke, de a CSZKA Moszkva támadója térdsérülése miatt kimaradt a japán válogatott keretéből.
 
Honda nem járt orvosin az Arsenalnál 2011. augusztus 31. 16:09 Kacsának bizonyult a hír, hogy az utolsó pillanatban kiváló igazolást véglegesíthet az Arsenal, mint kiderült, Honda Keiszuke nem járt orvosin a csapatnál és nem is vált klubot.
 
Kagava-dupla, Japán 13 meccse veretlen 2011. augusztus 10. 16:44 VIDEÓ! Alberto Zaccheroni valamit nagyot eltalált Japánban, hiszen a labdarúgó-válogatott zsinórban 13. hivatalos mérkőzésén maradt veretlen, elismerésre méltó 3-0-s győzelmet aratva kelet-ázsiai riválisa, Dél-Korea felett.
 
Honda szabadulna az „orosz börtönből" 2011. június 10. 14:10 Miközben Dzsudzsák Balázs éppen véglegesíti oroszországi szerződését, Honda Keiszuke alig várja, hogy távozzon Moszkvából, és egy neves nyugati csapatnál folytassa pályafutását.
 
Az első City-igazolások: Honda és Abe? 2011. május 22. 14:10 Nagy meglepetésre két japán válogatottal kezdheti meg a nyári igazolások sorát a Manchester City, amely az ESPNsoccernet szerint Honda Keiszukéval és Abe Jukival folytat tárgyalásokat.
 
„Honda Keiszuke Moszkvában marad" 2011. április 7. 13:21 Bár még hónapokra van az átigazolási piac nyitánya, Keiszuke Honda ügynöke máris kijelentette, a japán válogatott nem szeretne csapatot váltani a nyár folyamán.
 
Sztárcsapatok figyelem, Hondát vegyenek! 2010. december 1. 11:52 Hajlandó lenne megválni legnagyobb kincsétől, Keiszuke Hondától a CSZKA Moszkva, amely szerdán jelentette be, ha megfelelő ajánlat érkezik a világbajnokságon tündöklő futballistáért, akkor belemennének az üzletbe.
 
Hondában utazik a Liverpool 2010. november 10. 16:39 Roy Hodgson, a Liverpool menedzsere kész ajánlatot tenni a télen a CSZKA Moszkva csatárászáért, Honda Kejszukéért.
 
Honda: célt érhet a Milan 15 milliója 2010. július 23. 16:00 Hamarosan a Milan játékosa lehet a világbajnokságon a japán labdarúgó-válogatott színeiben kiemelkedő teljesítményt nyújtó Keiszuke Honda. Az olaszok első támadó középpályásért tett ajánlatát visszadobta a CSZKA Moszkva, ám a második próbálkozás a Goal.com szakportál szerint már sikerrel járhat.
 
Vb-csillagot venne az Arsenal 2010. július 9. 16:04 Brillírozott a japán labdarúgó-válogatottban, így nem meglepő, hogy az Arsenal is szívesen szerződtetné a CSZKA Moszkva játékosát. Tokiói értesülés szerint a londoni klub már felvette a kapcsolatot Honda Kejszuke képviselőjével, Kees Ploegsmával.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu