Hölgyet ütött meg a kikosarazott King

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 11. 10:02
Csúnya véget ért a Hull Cityt erősítő Marlon King e heti mulatozása: a nős, huszonnyolc éves játékost ugyanis letartóztatták. A labdarúgó egyértelmű ajánlatot tett egy húszéves hölgynek, a kikosarazás után pedig egyszerűen orrba vágta…


A fiatal lányt azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, eltört az orra. A szerencsétlenül járt hölgy ajka is felrepedt, vagyis a futballsztár nagy bajba kerülhet meggondolatlan és brutális cselekedete miatt.

 

A beszámolók szerint Marlon King a későbbi áldozat mellett táncolt a night-clubban, a közelség pedig beindította a hormonjait. A Hull ásza először megragadta a lány fenekét, majd egyértelmű ajánlatot tett…

 

A lánynak nem tetszett az agresszív „udvarlás”, arra kérte Kinget, hagyja békén. A játékos erre a kérésre reagált az ütéssel. A londoni szórakozóhely biztonsági szolgálata gyorsan reagált, kihívta a rendőröket, akik már hűlt helyét találták a futballistának.

 

Persze, Marlon King nem úszta meg az esetet, néhány órával később letartóztatták. Szinte bizonyos, hogy megbüntetik, ráadásul valamikor a feleségének is válaszolnia kell arra a kérdésre: miért kezdett ki az ifjú hölggyel, és a kikosarazásra miért kellett ütéssel felelnie???

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu