Hó és két Vidi-gól esett Fehérváron

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 27. 17:04
Az elmúlt órák pocsék időjárásához képest jó minőségű pályán fogadta a listavezető az újoncot, ehhez képest közel egy órán át szenvedett Mezey György csapata az NB I 16. fordulójában. Az 59. percben aztán Sándor György fejese megtörte a vendégeket, majd a 63. percben az immár magyar állampolgársággal is rendelkező Nemanja Nikolics beállította a 2-0-ás végeredményt.


 

NB I, 16. FORDULÓ
Videoton–Siófok 2–0 (Sándor Gy. 59., Nikolics 62.)

Székesfehérváron a havazás után már napsütés fogadta a csapatokat, a pályát is jól előkészítették. Vagyis a körülmények nem akadályozták a futballistákat, akik minden adva volt egy jó találkozóhoz. Volt miért törlesztenie a hazaiaknak, lévén az 1. fordulóban Siófokon csak 1-1-re futotta a tudásukból…

Az újonc azonban nem adta olcsón a bőrét, szervezett védekezéssel tartóztatta fel sokáig a bajnokesélyest. Mezey György együttese küszködött, a szélsőjáték eredménytelensége miatt csak középtávoli lövésekben bízhatott. Ezek pontatlanok voltak, így a szünetig nem látott gólt a nagyérdemű.

A fordulás után negyedóráig nem változott a találkozó képe, aztán az 59. perc mindent megváltoztatott. Nagy jobb oldali szögletét Sándor a léc alá fejelte. Ez megtörte a Siófokot, a 63. percben Nikolics hat méterről lőtt a hálóba.

A magabiztos előnyt már mag is őrizte a listavezető, amely újabb fontos lépést tett a történelmi aranyérem megszerzése irányába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu