Hivatalos: Henry Amerikába igazolt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 14. 14:32
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bullst választotta Thierry Henry, a Barcelona világ- és Európa-bajnok csatára. Új klubja csak annyit hozott nyilvánosságra, hogy több évre igazol a tengerentúlra a 32 éves sztár, aki július 22-én, a Tottenham ellen mutatkozhat be.


“Nem vitás, hogy az utóbbi másfél évtized egyik legsikeresebb és legelismertebb futballistája ” nyilatkozta róla Dietmar Beiersdorfer a Red Bull Global Soccer első embere. “Le vagyunk nyűgüzve, hogy Thierry minket választott, és a New Yorkot segíti sikerekhez jutni. A nemzetközi pedigréjére bárki büszke lenne, született győztes."

“Ez mérföldkő, új fejezet kezdődik a pályafutásomban és az életemben. Nagy megtiszteltetés, hogy a New Yorkban folytathatom. Ismerem a klub történetét és minden erőmmel azon leszek, hogy megszerezzük az első bajnoki címet" - nyilatkozta Henry.

Az Arsenal egykori csapatkapitánya 2007-ben érkezett a Barcelonához, amellyel tavaly Bajnokok Ligája címig jutott. Még egy év hátra volt a szerződéséből, de a felek úgy döntöttek, új kihívást keres és ingyen távozik.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu