Hivatalos: Giuly Párizsba igazolt

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 18. 16:02
Ludovic Giuly az AS Roma labdarúgócsapatától a Paris Saint-Germain gárdájához igazolt. A szerződés hetek óta lógott a levegőben, azonban csak most sikerült véglegesíteni, ennek értelmében a korábbi francia válogatott játékos három éves kontraktust kötött a párizsiakkal.


 

A 32 éves játékos annak reményében igazolt Barcelonából az Örök Városba 2007-ben, hogy több játéklehetőséget kap majd, mint a katalánoknál, akikkel két éve még Bajnokok Ligáját és bajnokságot is nyert.

 

Minden előzetes várakozás ellenére a rutinos középpályás 32 mérkőzéséből 15-ször csereként lépett pályára Luciano Spaletti csapatában.

Hetek óta szó volt róla, hogy hazatér a korábbi monacói játékos, csatlakozva válogatottbeli két társához, Lilian Thuramhoz és Claude Makeleléhez, utóbbi Franciaországba igazolása napokon belül valósággá válhat.

 

A PSG az elmúlt idényben hajszálhíján kipottyant az első osztályból, ennek ellenére nem maradt serleg nélkül a párizsi közönség, ugyanis a Ligakupa a Parc De Princes-be került.

 

Giuly árát nem hozta nyilvánosságra a két egylet, azonban francia híradások alapján körülbelül hárommillió euró körüli összegről lehet szó.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu