Hivatalos: Gera hosszabbított a WBA-val

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 14. 16:02
Három nappal a Premier League szezonrajta előtt a West Bromwich Albion csapata hivatalosan is bejelentette, hogy egy évvel meghosszabbította a 34 éves magyar válogatott középpályás, Gera Zoltán szerződését.


 

Gera Zoltán januárban szenvedett súlyos térdszalag-szakadást, a felépülése viszont azóta befejeződött, már komoly munkát végzett az előszezonban is, hétfőtől pedig teljes edzésbe állt. Kitartásával meggyőzte Steve Clarke menedzsert, hogy egy évvel hosszabbítsa meg június 30-án lejáró szerződését, amit a magyar játékos szerda délután írt alá.

Ugyanakkor a rehabilitáció még nem ért véget, a 34 éves játékos várhatóan csak október körül lesz bevethető az első csapatban is. "Nagyon jó, hogy Zoltán egy újabb szezonon keresztül erősíti a keretet" - mondta Clarke a klub hivatalos honlapjának

"Igazi profi, örülök, hogy a csapatban van. A sérülése előtti formája ugyanolyan jó volt, mint karrierje során bármikor, és a célünk most az, hogy mihamarabb vissza tudjon kapaszkodni erre a magas szintre. Ha újra eléri ezt, akkor nagyon nagy értéke lesz a csapatnak."

"Örülök, hogy sikerült mindenben megállapodnunk - mondta Richard Garlick, a WBA technikai igazgatója.- Jól ismert, hogy az elmúlt években Zoltánnak mekkora balszerencséje volt a sérülésekkel, de amikor játszott, azt mindig magas szinten tette. Góljai és gólpasszai jól bizonyítják ezt."

"Hihetetlenül keményen dolgozott, hogy felhozza magát, mi pedig szeretnénk őt már a közeljövőben újra Albion-mezben látni. Zoltán nagyon népszerű az öltözőben és a szurkolók körében. Nagyszerű jellem, akinek a klubnál a helye."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gera négy hetet ad magának
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar légiósa elmondta, hogy még egy hónapra szüksége van a teljes felépüléshez, de az ausztriai edzőtábor után utalt a legkomolyabban arra, hogy nyáron új szerződést fog kötni a klubbal....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gera szerződés nélkül, de a WBA-val
Nincs aláírt megállapodása, mégis eddigi csapatával, az angol élvonalban szereplő West Bromwich Albionnal készül Gera Zoltán magyar válogatott labdarúgó....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: gera_zoltan
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu