Gera négy hetet ad magának

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 22. 09:04
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar légiósa elmondta, hogy még egy hónapra szüksége van a teljes felépüléshez, de az ausztriai edzőtábor után utalt a legkomolyabban arra, hogy nyáron új szerződést fog kötni a klubbal. Edzője szerint is a kulcs a teljes felépülés lesz.


 

A West Bromwich Albion 34 éves magyar válogatott középpályása múlt héten együtt táborozott csapattársaival Ausztriában. Gera Zoltán súlyos térdsérülésen van túl, és sokáig nem volt biztos, hogy a klub megtartja-e őt vagy sem.

A játékos azonban már nem aggódik. "Még tárgyalunk, de ha a klub nem számítana rám, nem lennék itt - mondta Gera a Bad Waltersdorfi edzőtáborban. - A klub természetesen látni akarja, hogy egészséges vagyok-e, és remélem, két héten belül meglesz az új szerződésem."

"Beszéltem Steve Clarke menedzserrel, ő mögöttem áll, és szeretné, ha visszatérnék a csapatba. Ez jó érzés. A doktorok azért óvatosságra intenek, gondoljunk csak az elmúlt két évre. Sokat jelentett nekem, hogy mennyire törődnek velem, mikor nem tudtam  játszani."

"Szerintem négy hét múlva készen állok, a felépülés nagy részét már végigcsináltam. Bizonyos feladatokat már a csapattal végzek, de még nem vagyok száz százalékosan egészséges. Nem mozgok még úgy, mint régen, és a koordinációm sem olyan, de nem lesz gond."

A középpályás elmondta, hogy sokat jelentett neki az is, hogy Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya meglátogatta őt az ausztriai edzőzáborban. "Nagyon örülte, hogy továbbra is kulcsjátékosként számít rám. Szeptemberben még nem lehetek ott a válogatottal, de remélem, októberben már igen."

STEVE CLARKE, A WBA MENEDZSERE GERA ZOLTÁNRÓL
"A szerződésével kapcsolatban még semmi sem dőlt el, az ügy folyamatban van. A legfontosabb dolog az, hogy Zoli újra egészséges legyen. Most csak egy kis passzolgatási gyakorlatban vett részt, és szerintem egyre közelebb van a visszatéréshez. Ha teljesen felépült, akkor biztos vagyok abban, hogy minden rendben lesz."
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu