Gera szerződés nélkül, de a WBA-val

Szerző: MTILétrehozva: 2013. július 19. 16:12
Nincs aláírt megállapodása, mégis eddigi csapatával, az angol élvonalban szereplő West Bromwich Albionnal készül Gera Zoltán magyar válogatott labdarúgó.


"Mindennél többet mond, hogy a lejárt szerződésem ellenére a West Brom elhozott az edzőtáborba" - mondta a 34 éves támadó a West Bromwich-Puskás Akadémia mérkőzés szervezőinek tájékoztatása szerint. "Steve Clarke menedzser többször kifejtette már, hogy számít rám a jövőben is, ugyanakkor nem sietteti a visszatérésemet."

Gera arról is beszélt az ausztriai Bad Waltersdorf-i edzőtáborban, hogy a műtött lába tökéletes állapotban van. Elmondása szerint a rehabilitáció háromnegyedét elvégezte, négy-öt hét múlva pedig már nemcsak a bemelegítést végezheti együtt a kerettel, hanem bekapcsolódhat a teljes értékű edzésmunkába.

A magyar válogatott csapatkapitánya január elején, a Queens Park Rangers elleni FA Kupa-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A West Bromwich Albion hétfőn 18 órától Sopronban az OTP Bank Liga újoncával, a Puskás Akadémia csapatával játszik felkészülési mérkőzést.

Címkék: gera_zoltan
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu