Hivatalos: a Juvéból igazolt a Liverpool

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 12. 10:30
A Juventus hivatalos honlapja csütörtökön bejelentette, elhagyta az egyesületet Christian Poulsen, aki közel 5,5 millió euróért a Liverpool labdarúgócsapatához igazolt, egyelőre ismeretlen hosszúságú kontraktus keretében. A hírt az angolok is megerősítették.


A szerdai orvosi vizsgálatot követően véglegessé vált a dán középpályás szerződtetése, a Mersey-partiak 2,725 millió eurót utalnak át azonnal az olaszoknak, további 2,725 milliót pedig 2011. július elsején.

A Vörösök további 1,2 milliót eurót fizetnek a Juventusnak a szerződés teljes kitöltésének, illetve a védekező középpályás teljesítményének függvényében.

Poulsen engedélyt kapott a dán szövetségtől, hogy távolmaradjon a Németország elleni 2-2-re végződő barátságos mérkőzéstől, hogy véglegesíteni tudja az üzletet, amelyet sikeresen végre is hajtott.

A hír gyakorlatilag azt jelenti, hogy Javier Mascherano az átigazolási piac lezárultáig elhagyja a Liverpoolt, hiszen a 70-szeres válogatott éppen az argentin posztjára érkezett.

A dán korábban a Sevillában és az FC Köbenhavnban és a Schalkéban is megfordult, mielőtt 2008-ban a németektől 10 millió euróért a Juventushoz szerződött.

juventus.com
A Juventus honlapa hirdeti, Poulsen elhagyta az együttest Fotó: juventus.com

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu