Hihetetlen baki a Man. City El-meccsén!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 18. 15:55
A Manchester City ügyvezetője majdnem kiejtette a kezéből a programfüzetet akkor, mikor meglátta: a hivatalosnak titulált csapatfotón Messi, Ibrahimovic vagy éppen Buffon is szerepel! Az Arisz Szaloniki sajtósai az évtized bakiját követték el, ráadásul a klub történetének egyik legfontosabb meccse előtt.


 


Mint minden valamire való nemzetközi kupameccsre, így az Arisz Szaloniki-Manchester City Európa-liga-találkozóra is készült hivatalos programfüzet – de milyen?!

A hivatalos csapatfotón 60(!) játékos szerepel, köztük olyanok, mint Fernando Torres, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Mesut Özil, Gianluigi Buffon vagy Petr Cech!

A hibát az angolok ügyvezetője, Gary Cook vette észre, és azon nyomban riadóztatta a görög klub illetékeseit, akik rögvest leállította az újság árusítását.

A hírek szerint a Citynél humorosan kezelték a történteket, így az Arisz számára semmilyen komolyabb következménye nem lesz a bakinak.

A szaloniki együttesnél azzal magyarázták a tévesztést, hogy az interneten nyomoztak csapatfotó után, és miután ráakadtak egyre a Guardian brit lap honlapján, azonnal lementették azt – mindenféle ellenőrzés nélkül.

A semleges szurkolók talán most annak drukkolnak, hogy az Arisz jusson a következő körbe a 0-0-s első felvonás után. Már csak azért is, hogy a kiadvány szerkesztői a nyolcaddöntőben is megcsillogtathassák tudásukat. Ha akkor is még ott dolgoznak…

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szalonikiben sem nyert a Manchester City
Nincs idő a sebek nyalogatására, a United elleni szombati városi derbi elbukása után már itt volt az újabb feladat Roberto Mancini legényei előtt. A Manchester City ezúttal az Európa-ligának veselkedett neki, de nem túl nagy...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu