Hetekre kidőlt Ferdinand és Vidics

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 15. 09:59
Pocsékul indult a szezon a Manchester United védői számára: a két és fél hónapra kidőlő Rafael, valamint a vállficammal bajlódó Patrice Evra után vasárnap a West Bromwich Albion ellen Rio Ferdinand és Nemanja Vidics is megsérült. Az angol labdarúgó hat hétig nem léphet pályára, de a szerb csapatkapitánya sem számíthat egy ideig Sir Alex Ferguson!


 

Ferdinand és Vidics természetesen nem játszotta végig a Vörös Ördögök első bajnokiját, de a skót menedzsert ez nem aggasztja. Evra valószínűleg már visszatérhet a Tottenham elleni rangadóra, a többi helyre Chris Smalling, Phil Jones és Fabio pályázik.

„Borzasztó két-három napon vagyunk túl! Rafaelre műtét vár, mert vállsérülést szenvedett az egyik edzésen. Tíz hétig nem számíthatok rá. Rio térde megsérült, hat hétre kidőlt. Vidánál még nem ismerjük a pontos diagnózist, lehet, hogy idegi gondja van a vádlijában, lehet, hogy nem. Hétfőn alaposan megvizsgálják az orvosok. Akár több hétre is kidőlhet” – mondta Ferguson.

A tapasztalt szakember feladata nem lesz könnyű, hiszen a Tottenham után az Arsenal ellen kell bizonyítania csapatának a kulcsemberek nélkül. Pedig a legutóbbi szezonban éppen a hátsó sor stabilitása volt a kulcs a sikereknek. És tapasztaljuk, David De Gea egyelőre még nem nyújt olyan teljesítményt a kapuban, amellyel nyugalmat adna társainak…

„Őszintén hiszem, Chris Smalling, Jonny Evans és Phil Jones képes ellátni a feladatot. Ráadásul Patrice Evra hamarosan felépül, így vannak lehetőségeim a hátvédsorban” – tette hozzá a Manchester United menedzsere.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu