Hepatitiszes a Wolfsburg futballistája

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 4. 17:12
Hosszabb ideig nem állhat klubja, a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) élvonalában szereplő VfL Wolfsburg rendelkezésére Ashkan Dejagah. Az iráni származású, de német utánpótlás-válogatott futballista ugyanis folyamatosan lázzal küszködik, és a vizsgálatok megállapították, hogy Hepatitisz A vírussal fertőzött.


Egy hamburgi speciális klinikán kezelik Ashkan Dejagah-t, a Wolfsburg futballistáját. A támadó középpályásnak napok óta magas láza van, és a vizsgálatok szerint Hepatitisz A vírussal fertőzött.

Bár komplikációk nem várhatóak, az bizonytalan, hogy Dejagah mennyi ideig nem futballozhat. A vírus egyébként élelmiszeren vagy vízen keresztül juthatott be a játékos szervezetébe.

Dejagah nemrég játéka mellett azzal is felhívta a figyelmet, hogy nem volt hajlandó pályára lépni a német utánpótlás-válogatottban, amikor az Izrael ellen játszott. A középpályás ugyanis iráni származású, és a közel-keleti ország köztudottan rossz viszonyt ápol Izraellel, és polgárainak nem is szabad pályára lépniük az országban.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu