Hart kikerülhet a kezdőcsapatból

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 18. 12:25
Roberto Mancini elárulta, Shay Given kezd valószínűleg a Leicester City elleni FA-kupa-mérkőzésen kedd este. A Manchester City menedzsere elismerte, Joe Hart a megszokottnál többet hibázott az elmúlt időszakban, ezért dönthet amellett, hogy csak a kispadra ülteti.


 

Többek között Joe Hart hibája kellett ahhoz, hogy újrajátszás következzen a Manchester City és a Leicester FA-kupa-párharcában, ami Roberto Mancinit óvatosságra inti.

„Joe fiatal játékos, és néha hibázik. Fontos, hogy mindig megfelelően összpontosítson, de sajnos ez nem mindig sikerül neki” – nyilatkozta a City menedzsere, aki következtetést is levonhat ebből.

„Még nem tudom, hogy ő vagy Shay (Given) véd kedd este. Ha nincs Joe-nak az a hibája az első meccsen, könnyebb dolgom lenne, de így nagyon meggondolom.”

Az olasz szakember ugyanakkor kiemelte, Hartból a világ egyik legjobb kapusa válhat, és ha a fejlődése töretlen marad, szép jövő állhat előtte.

Given szempontjából sorsdöntő lehet, hogy lehetőséget kap-e a Leicester ellen, az ír kapus ugyanis távozását fontolgatja, amennyiben még a kupában sem állhat be a kapuba.

Az azonban biztosnak tűnik, hogy Jót a kezdőbe jelölik, Edin Dzekót ugyanis nem nevezték az első meccsre, így az újrajátszáson sem bevethető.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu