Halmosi: Nem foglalkozunk Gerával

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 11. 16:00
EXKLUZÍV! Az élet Gera Zoltán nélkül is megy tovább a magyar válogatottban, bár Halmosi Péter érhetően hatalmas veszteségnek tartja, hogy a csapatkapitány belátható időn belül nem lesz ismét a nemzeti együttes szolgálatára. A keret valamennyi tagjával együtt már Belgiumban készülő labdarúgó nem adja fel a harcot klubcsapatában, a Hull Cityben, de ha váltania kell, áll elébe.



Szombaton Belgiumban zárja az évet a magyar válogatott, és bár a mérkőzés semmilyen téttel nem bír, a mieink komolyan veszik a találkozót. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a keret tagjai kedden már a helyszínen edzettek, méghozzá igen jó hangulatban – immár a csapatkapitány nélkül.

„Sajnálom, hogy Gera Zoltán lemondta a szereplést a nemzeti csapatban, már csak azért is, mert együtt lettünk válogatottak, és kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk – mondta a SportHirado.hu-nak Halmosi Péter. – Ezzel azonban nem szabad foglalkoznom sem nekem, sem bárkinek a csapatból: még ha fájó döntést is hozott, azt tudomásul kell vennünk, és profiként kezelnünk a kialakult helyzetet.”

„Az első belgiumi edzés remek hangulatban telt, és nyugodt szívvel állíthatom, a szombati találkozót senki sem veszi fél vállról. Már csak azért sem, mert nem egy kulcsjátékos hiányzik a keretből, így amelyik ’helyettes’ jó teljesítménnyel rukkol elő, az akár huzamosabb ideig is bent ragadhat a keretben.“

Halmosi kapcsán nem lehet megkerülni a klubcsapatával kapcsolatos kérdéseket sem: megy vagy marad Hullban? Maradni szeretne, de…

„…hatalmas csalódás, ahogy a dolgaim alakulnak eddig Angliában. Nem értem, miért mellőz a menedzser (Phil Brown – a szerk.), pedig úgy érzem, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy meggyőzzem, hasznos tagja vagyok a csapatnak.”

„ De tudja, mi fáj a legjobban? Hogy meg se kaptam a lehetőséget a bizonyításra – kesergett a védelem és a középpálya bal oldalán is bevethető játékos. – Hatalmas reményekkel szerződtem a Premier League akkori újoncához, egy ideig még a klub legdrágább igazolása is voltam, aztán valamiért körön kívülre kerültem. De nem adom fel, teszem tovább a dolgom, és akkor egyszer eljön az én időm is.”

A labdarúgó nem zárkózik el attól, hogy akár már télen új együttest keressen magának, de mint a SportHirado.hu-nak elmondta, egyelőre sem őt, sem menedzserét nem keresték meg más csapatok, és a Sheffield Uniteddel kapcsolatos híresztelések sem többek közönséges pletykánál.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu