Gulácsiék lefocizták a harmatos Poolt

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 23. 17:53
VIDEÓ! Távol-keleti túrájáról hazatérve hatalmas, s talán nem várt pofonba szaladt bele a Liverpool együttese, amely Hullban kapott ki 3-0-ra. A másodosztályú hazaiaknál az első félidőben éppen a Vörösöktől nemrég kölcsönvett Gulácsi Péter állt a kapuban, s egy-két remek védéssel üzent Kenny Dalglish menedzsernek. A Pool sztárjai mind csődöt mondtak, Alexander Doni kétszer is kapitulált a vendégek ketrecében. A végeredmény teljesen megérdemeltnek mondható.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
HULL CITY-LIVERPOOL 3-0 (2-0)
Hull, KC Stadion.
HULL: Gulácsi (Basso, 46.) - Dudgeon (Barmby, 62.), Chester, McShane, Rosenior - Brady, Cairney, Evans, Koren - McLean, Fryatt (Simpson, 49.). Menedzser: Nigel Pearson.
Kispad: Basso, Adebola, McKenna, Harper, Devitt, Kilbane, Simpson, Barmby, Bradley, East, Emerton.

LIVERPOOL:
1. félidő: Doni - Robinson, Carragher, Ayala, Kelly - Maxi, Aquilani, Poulsen, Coady, J. Cole - Ngog. Menedzser: Kenny Dalglish.
2. félidő: Jones - Flanagan, Insua, Henderson, Kirjakosz - Kuyt, Downing, Spearing, Wilson, Adam - Carroll. Menedzser: Kenny Dalglish.
Kispad: Jones, Hansen, Flanagan, Degen, Insua, Carroll, Henderson, Kirjakosz, Kuyt, Downing, Spearing, Wisdom, D. Wilson. 
Gólszerző: Brady (21.), Koren (35.), Simpson (58.)
Furcsa érzés lehetett Gulácsi Péter számára, hogy napokkal ezelőtt még a Pollal szerepelt a maláj válogatott ellen a Távol-Keleten, aztán pillanatokkal később már Hullban kellett szembenéznie csapattársaival.
A City kölcsnkérte és kapta a magyar portást, aki nem illetődött meg és állta a sarat - igaz, kevés dolga akadt. Dalglish sok nagy sztárt a kispadon hagyott az első félidőben, Carragher, Ayala, Maxi, Aquilani és Joe Cole azonban hiába kezdett, csak lézengett a pályán.
Doni is ott volt a rajtrácson, a Romától a minap megvett brazil kapust nem segítették a többiek: kétszer is kapitulált, s mindkétszer távolról kapta a gólokat. A szünetre kínos 0-2-vel baktathatott a Premier League-résztvevő.
A folytatásra sort cserélt a vendégek menedzsere, ám Kuyt, Adam, Carroll, Henderson és az ex-Aston Villa-középpályás Downing sem tudott lökni a Pool szekerén. Jól kezdett a látogató, de mielőtt kibontakozhatott volna, megkapta harmadik dugóját is, ami végzetesnek bizonyult.
Sok elképzelés nem szorult ma a Liverpool játékába, de a váratlan jobbhorog talán még időben érte az összeszedetlennek tűnő nagycsapatot. Gulácsit a szünetben lecserélték, de utódjának sem akadt túl sok tennivalója.
A Liverpool legközelebb július 28-án Isztambulban lép színre, hogy a Galatasaray ellen mihamarabb feledtesse ezt a csapnivaló produkciót. A török nagyvárost amúgy is nagyon szeretik a pirosmezes angolok...
A GÓLÖSSZEFOGLALÓ:
 
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
92. Vége a meccsnek! A Liverpool megégette magát. 3-0!
91. Flanagan lőtt, de a kapus védett, Kuyt pedig föléfejelte a kipattanót.
Egy perc a ráadás.
Hiába keresik a beívelt labdákkal Carrollt, a csatár a legritkább esetben tud fejelni. Ez átlátszó stratégia.
80. Kuyt adott forintos labdát Carrollnak, aki egyedül mehetett kapura, de a bíró tévesen lest intett.
Háááát, a Hull lefocizza a Poolt...
71. Henderson lőtt gólt - 3 méteres lesről. Marad a 3-0!
69. Te jó ég! Adam lőtt be kapu elé balról, de Carroll 3 méterről fölé-mellé pörgetett.
Amilyen jól kezdte a félidőt a Pool, annyira visszavetette a gól.
58. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Egy kis cicázás után a bal szélre került a labda, Kilbane beadott, bent Simpson elé fejelték  labdát, s az imént beállt cserecsatár 5 méterről laposan, Jones alatt a kapuba passzolt. Ez a szupercsere! Ég a Pool! 3-0!
55. Carroll veszélyeztetett - egyértelműen feljött a Liverpool, sokkal veszélyesebb a második felvonásban, mint az elsőben.
48. Danny Wilson kavargatott a tizenhatoson belül, 10 méterről, balról laposan tüzelt, de Basso nyújtózkodva szögletre tolta a játékszert. 
46. Folytatják.
Teljes sort cserélt a Liverpool a 2. félidőre. A Hull kapuját már nem Gulácsi védi.
45+2. Vége a félidőnek! Kisebb meglepetésre a másodosztályú csapat vezet - a Pool egyelőre elég harmatos, Gulácsi még nem kapott gólt. Talán majd a cserék után...2-0! 
Egy perc a hosszabbítás.
Kiegyenlített játék folyik a pályán.
35. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Juuuj, ezt szépen csinálta a Hull: középen passzolgattak a hazaiak, minek végén McShane adott Korenhez. A szlovén válogatott megnézte a jobb alsót, majd 23 méterről oda is csavart. Doni repült, de nem érte el. Kezd kínos lenni a Pool számára a dolog. 2-0!
A Pool igyekszik irányítani, de a Hull-retesz remekül zár.
24. Gulácsi-bravúúúr! Ngog tüzelt a tizenhatos bal csücskétől, de a magyar kapus a levegőben úszva öklözött, Joe Cole a kipattanót az égbe küldte.
21. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Vezetnek a hazaiak: Brady kapott labdát a bal oldalon, mellel levette, majd befelé kezdett cselezni. Lépett hármat, hogy aztán 18 méterről, kissé még balról, jobbal a kapu bal oldalába csavarjon. Szép gól! 1-0!
17. Brady küldte kapura a labdát balról, 11 méterről. Doni fogta a golyót.
11. Doni első labdaérintése a Liverpoolban: jobbról szállt középre a szöglet, a brazil remek ütemben lépett ki és bokszolta mezőnybe a "bőrt".
A Pool tiszta fehérben, a Hull a megszokott narancs-feketében.
2. Az első helyzet: jobbról lőtték kapu elé a labdát, a rövidről Maxi érkezett, de 7 méterről éppen mellépörgetett. 
1. Elkezdődött a találkozó!
Sajnos ez a mérkőzés is gyásszünettel inbdul: a norvég áldozatokra emlékeznek a csapatok és a szurkolók.
A Liverpool indulójával, a You'll Never Walk Alone-nal köszöntjük kedves Olvasóinkat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gulácsival nyert 6-3-ra a Liverpool
A Liverpool hat gólt rúgva győzte le a malajziai ligaválogatottat, Ngog egy perc alatt duplázott. Gulácsi Péter csereként szállt be, de egyik hazai találatot sem ő kapta. Charlie Adam először kezdett a Vörösöknél, és mindjárt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu