Gomez hosszabbított a Bayernnel

Létrehozva: 2012. április 4. 14:26
A Bayern München hivatalos honlapján jelentette be, hogy a házi gólkirály, Mario Gomez 2016 nyaráig meghosszabbította szerződését a német bajnokság második helyén álló csapatával.


 

Nagy az öröm a bajor klubnál, miután a német válogatott boldogan fogadta el csapata újabb szerződését. A 26 éves csatárcsillag elmondása szerint nagyon elégedett a Bayernnél, és érzi, hogy sokat tehetnek még le az asztalra.

"A Bayern hatalmas klub és én nagyon jól érzem itt magam. Büszke vagyok arra, hogy sikerült megállapodni a szerződés-hosszabbításról" – nyilatkozta Gomez.

A játékos még 2009-ben került a Stuttgarttól a müncheniekhez csillagászati összegért, 35 millió euróért, eleinte padozott, de aztán berobbant: jelenleg 23 gólnál tart a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában pedig már 11-et vágott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nem volt miért izgulnia a Bayernnek
Nem hozott meglepetést a Bayern München - Olympique Marseille visszavágó, és akárcsak Franciaországban, Münchenben is kétgólos bajor győzelem született. A hazaiakat valóban tüzelte, hogy a májusi Bajnokok Ligája-döntő is az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu