Gerrard nem d**ta meg felesége húgát!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 5. 12:56
Szerencsétlen Stevie G.! Nem elég, hogy felsült az angol válogatottal a dél-afrikai világbajnokságon, „jóakarói” nagyon ocsmány módon be is sározták. Sms-en kürtölték világgá, hogy Gerrard felesége 16 éves húgával kavart és teherbe is ejtette! Nos, mint kiderült, Alex Currannek nincs is húga. Pfúj!


 

Vannak „emberek”, akiknek semmi sem szent. Vannak „emberek”, akik azon élvezkednek, ha árthatnak valakinek. Ebbe a zsákutcába sétált bele szegény Steven Gerrard is, akit a minap alaposan bemószeroltak.

Sms-en terjedt a hír, miszerint megd**ta felesége húgát, a művelet pedig olyan jól sikerült, hogy a 16 éves (ráadásul kiskorú...) lányzó teherbe is esett a Liverpool futballistájától. „Jó” kis történet, kár, hogy szemenszedett hazugság: a 27 éves modellnek nincs is húga.

„Senki sem hitte el, a játékostársaknak egy pillanatig nem fordult meg a fejében, hogy mindez igaz - nyilatkozta egy önmagát megnevezni nem kívánó forrás. - Az egész hazugság, semmi alapja, hogy is lehetne. Ez egy szemét! A szurkolóknak tudniuk kell, hogy annyi köze van ennek a valósághoz, mint a Harry Potter regényeknek.”

Alex Curran híres modell  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
CR9 apa lett! De ki az anya???
Ez nem pletyka, nem kitaláció: Cristiano Ronaldo apa lett!!! Az örömteli hírről a Real Madrid zsenije számolt be facebook- és twitter-oldalán. A tavalyelőtti aranylabdás azonban további részleteket nem árult el, azt sem tudni,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu