Gera: gól és assziszt az Arsenal ellen!

Létrehozva: 2011. október 19. 09:13
Erre vártak hónapok óta a magyar válogatott és a birminghami együttes szurkolói: a „Mágikus Magyar” ismét pályára lépett, 45 percet töltött a pályán aWest Bromwich Albion tartalékcsapatában. A visszatérés kiválóan sikerült, a Reserve 3-1-re nyert az Arsenal ellen. Gera a találkozó kapcsán hosszabb interjút adott a WBA honlapjának, elárulta, még nem tökéletes a fizikai állapota, de annak is örül, hogy végre ismét futballozhatott.


 

A tapasztalt magyar labdarúgó az első félidőben jutott szóhoz, a 33. percben remek átadása után egyenlített Saido Berahino. A szünet előtt pedig maga Gera is betalált, így lett 2-1 az állás!!!


„Minden rendben volt a lábammal, most az erőnlétemen kell még javítani” – kezdte az öt hónapos kényszerszünet után visszatérő Gera, aki idén nyáron tért vissza a Fulhamből a WBA-hoz.

A magyar középpályás reméli, a hétvégén már a Premier League-ben is szóhoz juthat, csapata szombaton délután az Aston Villa vendége lesz a birminghami derbin.

„A kedd esti mérkőzés előtt jobb állapotban voltam, mint utána, de tudom, még sok munka vár rám. Alaposan elfáradtam az első félidőben, ez a negyvenöt perc éppen elég volt…Még nem voltam olyan „éles”, mint a bokasérülésem előtt, de ez teljesen normális. Az edzőmtől függ, hogy szerepelhetek-e a Villa ellen. Teljes mérkőzést még nem tudnék játszani, de húsz-harminc perc már bennem lehet” – tette hozzá Gera.

A WBA menedzsere, Roy Hodgson úgy véli, még heteket kell várni arra, hogy a magyar futballista bekerüljön a Premier League-együttes alaptizenegyébe.

„Kockázatot vállalunk, ha csereként beküldjük majd, de csak akkor nyerheti vissza az erőnlétét, ha játszik a csapatban.”

A 32 éves magyar labdarúgó természetesen örül annak, hogy végre ismét magára húzhatta a WBA mezét, amelynél korábban három sikeres szezont töltött.

„Régóta vártam erre a találkozóra, hiszen sokáig tartott a kényszerpihenőm. Örülök a visszatérésnek, remélem, segíthetek a csapatnak. Már a Norwich ellen is szerettem volna pályára lépni, de akkor a szervezetem jelezte, még várnom kell egy picit. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nehéz lesz bekerülnöm a kezdőcsapatba, mert sok jó középpályásunk van. Remek csatát vívhatunk a helyekért, remélem, nekem is sikerül visszajutnom az együttesbe.”



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu