Gera, Dzsudzsák távozásáról pletykálnak

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 16. 12:42
A téli uborkaszezon idején egymást érik az átigazolási pletykák, ám a magyar futballistákkal eddig alig-alig foglalkoztak a szakportálok. Eddig! A Mirror ugyanis most tett arról, hogy végre nekünk is legyen min csámcsognunk!


A brit lap Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs lehetséges átigazolásáról ír: a Fulham kiválóságát a Panathinaikosszal, míg a PSV sztárját két angol nagyágyúval, az Arsenallal és a Liverpoollal is hírbe hozta!

Előbbire az utóbbi időben csak csereként számít a londoniak menedzsere, Mark Hughes, ráadásul szerződéshosszabbításáról sem érkeztek hírek, így amennyiben a kiesés ellen küzdő alakulat szeretne pénzt kapni a magyar válogatott csapatkapitányáért, mindenképpen a mostani átigazolási idényben kell megválnia tőle. A görögök állítólag tárt karokkal fogadnák őt.

Ellenben Dzsudzsák esete valamivel bonyolultabbnak tűnik, hiszen a mostanában emlegetett Juventus mellett most ismét szóba hozták vele az Arsenalt és a Liverpoolt. Arsene Wenger mindenképpen szeretne egy szélsőt igazolni januárban, s állítólag a southamptoni Alex Oxlade-Chamberlain mellett a PSV légiósa a másik jelölt.

A 24 esztendős futballistáért kivásárlási árát 10 millió euróban határozta meg klubcsapata, kérdés ennyit hajlandóak-e kiadni érte az Ágyúsok...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu