Gazzetta: Iniestáé lesz az Aranylabda!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 5. 16:09
A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, totális Barca-sikert hozhat a 2010-es Aranylabda-szavazás! Még a top3-ban sem lesz benne a BL-döntő után talán első számú favoritnak tartott, vb-ezüstérmes Wesley Sneijder! A France Football hétfőn szűkiti 23 fősről 3 fősre a jelöltlistát. Iniesta, Xavi és Messi neve közül az első lesz a befutó.



Egy nappal azelőtt, hogy háromesélyessé válik az Aranylabda-verseny, a La Gazzetta dello Sport világgá kürtölte, hogy Iniesta, Xavi és Messi állhat majd fel a képzeletbeli dobogóra január 10-én. Azt is tudni véli, ki melyik fokára. Messinek ezúttal a harmadik hellyel kell megelégednie, Xavi nagyon közel került az üdvösséghez, de Iniesta vébédöntőben lőtt gólja Aranylabdát ért az információk szerint.

Sneijder triplázott az Interrel és világbajnoki ezüstérmet szerzett a holland válogatottal, nem csoda, ha a 2010-es Aranylabda egyik, hanem a legfőbb várományosának tartották. Az év második felében nyújtott teljesítménye azonban csalódást keltett, s hiába zengett róla dicshimnuszt Schweinsteiger, vagy éppen riválisa, Iniesta, a közelmúltban már a fogadóirodáknál sem ő volt a favorit, hanem a katalán irányító.

December 6-án tétetik közhírré, melyik három játékos kapta a legtöbb szavazatot a szövetségi kapitányok és újságírók véleménye alapján, a díjátadó ünnepségre 2011. január 10-én, Zürichben kerül sor. Először közösen díjazza az év legjobb játékosát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football a FIFA Aranylabdával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Aranylabda: micsoda meglepetés!
SZAVAZZ!!! A FIFA és a France Football magazin nyilvánosságra hozta a 2010-es FIFA Aranylabda 23 jelöltjének listáját. Hét világbajnokot és négy BL-győztest találunk a lajstromban, a legtöbb futballistával, szám szerint hattal a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu