Gattuso nem mondott igazat?

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 18. 11:46
Azt eddig is tudtuk, lesz folytatása a kedd esti milánói botránynak, de most már azt is valószínűsítjük, Gennaro Gattuso ismét dühbe gurulhat…A San Siróban ámokfutást rendező világbajnok középpályás ugyan elnézést kért, de állította, a találkozó során többször is súlyosan inzultálta őt a Tottenham másodedzője. Joe Jordan azonban igaztalannak tartja a veterán középpályás mentegetőzését, leszögezte, egyszer sem sértette meg.


 

Claudio Pasqualin menedzser szerint a világbajnok futballistának jó oka volt arra, hogy kétszer is rátámadjon Joe Jordanre, a londoniak asszisztense. 

„Számomra elég egyértelmű a helyzet: ügyfelemet folyamatosan provokálta Joe Jordan. Számos alkalommal inzultálta verbálisan, többször elhangzott, hogy Gennaro egy „kib…ott olasz fattyú! Rino pedig olyan ember, aki nagyon erősen kötődik hazájához, Olaszországhoz! „ – árulta el szerdán Pasqualin.

Joe Jordan akkor nem szólalt meg, de most elérkezettnek látta az időt a válaszra, amelynek biztosan nem örül Gattuso és környezete.

„Elég szánalmas, hogy ilyennel hozakodtak elő! Ez teljességgel igaztalan állítás, rendkívül hibás kijelentés. Valószínű, hogy fel sem fogták, pályafutásom legbüszkébb szakaszát jelentette, hogy a Milanban futballozhattam. A lányom pedig Olaszországban él és dolgozik, ezért is mondhatom nyugodtan: imádom az országot és az ottani embereket!” – jelentette ki Joe Jordan a Dail Mailnek.

Az 59 éves skót sportember 1981 és 1983 között szerepelt az AC Milanban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gattusót is "szétszedték" volna...
Peter Crouch találata majdnem a feledés homályába veszett, pedig a Tottenham Hotspur hatalmas lépést tett a negyeddöntő irányába, miután kedden este 1-0-ra nyert a San Siróban az AC Milan ellen. Gennaro Gattuso azonban...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu