Gattuso: A nőknek semmi helye a fociban!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 5. 21:15
Gennaro Gattuso, az AC Milan egykori világbajnok középpályása azt találta mondani egy olasz rádióműsorban, hogy szerinte a nőknek nincs helye a futballban. Mindez azt követte, hogy kiakadt Silvio Berlusconi klubelnök lányára, aki miatt majdnem távozott Adriano Galliani alelnök.


 

Gennaro Gattuso játékosként sem finomra csiszolt technikájáról volt híres, sokkal inkább szenvedélyes játékstílusáról, hatalmas szívéről és fáradhatatlanságáról. Idén hagyta abba az aktív futballt, és próbálkozik az edzősködéssel, egyelőre nem sok sikerrel.

Most egykori klubjával, az AC Milannal kapcsolatban szólalt meg, ugyanis a múlt héten le akart mondani Adriano Galliani, a klub alelnöke, miután Barbara Berlusconi, a klubelnök Silvio lánya nyilvánosan azt nyilatkozta, hogy szemléletváltás kell a csapatnak, és fel kellene rázni egy ilyen csalódást keltő szezon után.

Gattuso erre kiakadt, mondván, ez a nő meg mit képzel magáról? "Azt hiszem, olyasvalaki, mint Galliani, több tiszteletet érdemel - mondta a 35 éves egykori játékos egy olasz rádiócsatornának. - Én egyszerűen nem látom a nők helyét a futballban. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de így gondolom."

Massimiliano Allegri csapata 14 forduló után jelenleg nyolcadik az olasz bajnokságban, és húsz ponttal van lemaradva az éllovas Juventus mögött, de az európai indulást biztosító ötödik helytől is tíz pont választja el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Berlusconi: Megyünk tovább, Gallianival!
Fordulat: Adriano Galliani folytatja munkáját a Milan ügyvezetői pozíciójában - ezt főnöke, a klubtulajdonos Silvio Berlusconi jelentette be szombaton. Már csak az a kérdés, hogy meddig lehet a második embere. Az olasz sajtó...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Távozik Galliani a Milantól
Adriano Galliani bejelentette, hogy legkésőbb az utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után lemond a Milan ügyvezetői és alelnöki posztjáról....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gattusót máris kirúgták a Palermótól
Gennaro Gattuso, az AC Milan egykori elnyűhetetlen középpályása júniusban a stoplist a kispadra cserélte, és a svájci FC Siontól visszatért hazájába, hogy az olasz első osztályból kiesett Palermo együttesét vezesse. A csapat hét...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gennaro Gattuso
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu