Gattusót máris kirúgták a Palermótól

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 25. 13:41
Gennaro Gattuso, az AC Milan egykori elnyűhetetlen középpályása júniusban a stoplist a kispadra cserélte, és a svájci FC Siontól visszatért hazájába, hogy az olasz első osztályból kiesett Palermo együttesét vezesse. A csapat hét forduló után a 12., az edzőt pedig három hónap után kirúgták.


 

A Palermo Gennaro Gattuso vezetésével csak hét pontot szerzett hat meccsen, legutóbb a Bari csapatától kapott ki az olasz másodosztályban 2-1-re, így 12. helyen áll a Serie B-ben. Maurizio Zamparini, a klub elnöke szerdán bejelentette, hogy megválnak az edzőtől.

"Őszinte és mély sajnálattal tajékoztatok mindenkit, hogy Gennaro Gattuso már nem az első csapat vezetőedzője - áll a hivatalos közleményben. - Sajnálatos módon, de talán túl nagy lépésnek bizonyult mindkettőnk részéről, hogy itt szerezze meg első tapasztalatait a szakmában, ráadásul ekkora nyilvánosság előtt."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Izlandi klasszis igazolt Diósgyőrbe
Az Európa Kupa-szereplésre készülő Work Force DVTK női kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását az izlandi Helena Sverrisdóttir, aki az Euroligában legutóbb elődöntős Kassától érkezik Miskolcra....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gennaro Gattuso
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu