Garami: Nem mi vagyunk az esélyesek

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 08:50
Nehéz helyzetben várja az Újpest elleni, szombaton 15 órakor kezdődő rangadót az MTK együttese a labdarúgó Soproni Liga 10. fordulójában. Garami József szakmai igazgató több játékosát is nélkülözi, van, akire az egész őszi szezonban nem számíthat. A korábbi szövetségi kapitány azonban bizakodó, mint mondja, nem ők az esélyesek, de a pályán bármi megtörténhet. Az Újpestnél pályára léphet az a Pollák Zoltán, aki a szezont még az aktuális ellenfélnél kezdte. A válogatottban is megfordult védő elmondta, számára furcsa lesz az egykori társak ellen futballozni, de győzelmet vár csapatától.


„Az a helyzet, hogy szombati ellenfelünknek, az Újpestnek, nagyon erős a játékosanyaga, kitűnő futballisták alkotják a keretet – válaszolta a SportHirado.hu kérdésére Garami József. – Ellenben mi gyengültünk ebben az évben, több játékosom is elment, ráadásul sérülések is sújtják csapatomat.”

 

A szakmai igazgató valóban nem küldheti fel legerősebb összeállításban a csapatát, hiszen két gólerős játékosa, Kanta József és Pál András egész őszre kidőlt, de sérült Marko Radulovics, Melczer Vilmos és Molnár Marcell, valamint Hrepka Ádám játéka is kérdéses.

 

„Egyértelmű, nem mi vagyunk a szombati mérkőzés esélyesei. A pályán azonban bármi megtörténhet, ha elkezdődik a meccs, már minden játékos szeme előtt a győzelem lebeg.”

 

Garami József említette, hogy több játékosa is távozott, ketten – Bori Gábor és Pollák Zoltán – épp a hétvégi rivális Újpestnél folytatják pályafutásukat.

„Biztos, hogy furcsa lesz az egykori játékostársak ellen játszani” – nyilatkozta megkeresésünkre Pollák Zoltán, aki várhatóan a kispadon kezdi majd az MTK elleni mérkőzést.

A védő hozzátette, reméli, hogy újpesti győzelemmel zárul a fővárosi rangadó, és hogy ő is szerepet kap Szentes Lázártól.

„Nagyon jól sikerült a beilleszkedésem, a többiek elfogadtak. Nagyon jó közegbe kerültem.” – mondta el Pollák.

Szentes Lázár szakvezető a hétközi Ligakupa-mérkőzésen a fiataloknak szavazott bizalmat, most viszont visszatérnek az „öregek”. A Honvéd elleni bajnokin megsérült Josip Cutuk kispados lesz, őt Kiss Zoltán helyettesíti a védelem tengelyében.

„Egymás után következnek számunkra a rangadók, az MTK elleni meccs is ebbe a kategóriába tartozik. Nem szeretném túl színezni: nyerni akarunk. Folyamatosan egészül ki a keretünk, Tisza Tibor és Kincses Péter visszatérése folyamatban van, míg Korcsmár Zsolt szombaton már a B csapatunkban játszhat.” – nyilatkozta Szentes Lázár az Újpest FC hivatalos honlapján.

 

 

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:
ÚJPEST: Balajcza – Dudics, Lipták, Kiss Z., Mijadinoski – Bori, Sándor, Bozsics, Remili – Kabát, Simon.
MTK: Végh – Rodenbücher, Lambulics, Pintér, Vadnai – Nagy G., Zsidai, Pátkai, Lencse – Kecskés, Urbán.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu