Gallas készül – csak nem tudja, ki ellen

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 15. 13:12
William Gallas Antonio Cassanót jelölte meg a Milan egyik legveszélyesebb játékosának, aki a francia hátvéd szerint komoly fejtörést okozhat a Tottenhamnek a keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben. Apró szépséghiba: Cassano nem is játszhat a találkozón...


 

Antonio Cassano az ősszel már szerepelt a nemzetközi porondon, az Európa-ligában a Sampdoria mezében, így a Milan kénytelen eltekinteni a játékától a Bajnokok Ligájában.

Úgy tűnik, Harry Redknapp a Tottenham játékosainak felkészítésénél nem végzett hibátlan munkát, hiszen William Gallasnak tudomása sem volt arról, hogy Fantantonióval nem kell számolni.

„Hogy kire kell nagyon odafigyelnünk? Antonio Cassanóra. Ő a Milan egyik legveszélyesebb labdarúgója” – fejtegette a francia.

Az újságírók ekkor elmagyarázták a bekknek, tőle aligha kell tartania, mire Gallas fellélegzett: „Ó, nem is tudtam. Nem vagyok futballőrült, elnézést.”

Érdekes magyarázat…

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ibra: legjobb támadás a védekezés
Zlatan Ibrahimovic kőkemény csatát vetít előre a Tottenham ellen, amely a svéd támadó szerint az Arsenallal azonos minőséget képvisel. A Milan támadója Antonio Cassano távolléte miatt nem aggódik, már csak azért sem, mert Gareth...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu