Gálhidi csalódott, s elhagyja Diósgyőrt

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 3. 15:22
Nem hosszabbította meg szerződését a labdarúgó NB I 12. helyén végzett Diósgyőr vezetőedzője, Gálhidi György. A szakember a SportHirado.hu-nak adott villámnyilatkozatában csak annyit mondott, nagyot csalódott a mögöttük hagyott félévben.


Július 15-ével távozik a diósgyőri kispadról Gálhidi György. Az 55 éves tréner Sisa Tibor februári távozása után vette át a stafétabotot - a 2004-2005-ös szezont követően immáron másodszor.

 

S immáron másodszor hagyja el a borsodi egyesületet. Az okokról a SportHirado.hu-nak maga a leköszönő vezetőedő mondott néhány szót.

 

„Semmi különös dolog nincs a háttérben, egyszerűen lejár a szerződésem - kezdte a mester. - A klub mellett én sem akartam meghosszabbítani a kontraktust. Azért persze sajnálom az egészet, és csak annyit mondanék, hogy nem tudtam mihez kezdeni az együttest körülvevő nehéz helyzettel. Igazából nagy csalódás számomra ez a félév, dehát az élet megy tovább.”

 

Gálhidit eközben már többen megkeresték, itthonról és külföldről egyaránt, ám a szakember egyelőre semmi konkrétumot nem árult el.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu