Fülöp: Lennék a City kapusa!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 27. 11:01
Fülöp Márton, a Sunderland és a magyar válogatott hálóőre a skysports.com-nak nyilatkozva elmondta, hatalmas megtiszteltetés, hogy összefüggésbe hozták a nevét a kapusgondokkal küzdő Manchester Cityvel és minden további nélkül vállalná a kihívást.


Vörös riadó a Citynél, a Premier League negyedik helyéért harcoló együttes első számú kapusának, Shay Givennek kificamodott  a válla az Arsenal elleni hétvégi bajnokin. A második és negyedik számú kapus, Stuart Taylor és David Gonzalez sem hadra fogható.

A feröer-szigeteki Gunnar Nielsennel túl nagy kockázatot vállalna Roberto Mancini a két hétben. Az Arsenal egyik kiszemeltje, Joe Hart játékjoga is a Cityé, ám a Birmingham kölcsönjátékosának szerződése nem teszi lehetővé, hogy visszahívják az Eastlandsre.

Ebben a helyzetben Fülöp Mártonra gondoltak a világoskékek, ő húzhatja ki a pácból a BL-kvalifikációra hajtó csapatot. Három meccsre kölcsönvennék.

"Hivatalosan nem tudom megerősíteni a City érdeklődését, mert engem nem keresett meg senki. De ha valóban így van, akkor örömmel vállalnám, felvillanyoz a kihívás, hogy a Citynél játszhatok. Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen múltú klubbal összefüggésbe hozták a nevem."

A Sunderland magyar hálóőrére csupán harmadik számú kapusként számítanak a Stadium of Lightban, 14 meccsen szerepelt az idényben, jövőre továbbállna.



KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fülöp a Manchester Cityhez szerződhet!
Fülöp Mártont a szezon végéig kölcsönvenné a Manchester City a Sunderlandtől – értesült a mértékadó manchesteri lap, a Guardian. A magyar hálóőrre Shay Given és Stuart Taylor sérülése miatt lenne szüksége a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu