Forlán-szindróma? Chicharito válaszolt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 8. 18:11
Feleslegesen féltette Darren Fletcher a Manchester United egyik legnagyobb reménységét, Javier "Chicharito" Hernándezt. Az ifjú csatár rögtön első tétmeccsén beköszönt a Chelsea elleni győztes találkozón, a Community Shield-en. Máris egyértelműsítette, ő bizony nem jut Diego Forlán sorsára.


Világklasszissal ugyan nem bővült az MU kerete, de a klubnál úgy érzik, így is az övék a nyár egyik legnagyobb igazolása.

Nyolc millió euró egy ilyen tehetségért, mint Chicharito nem pénz, gondolják a Vörös Ördögök, Darren Fletcher is így véli, de azért egy kicsit féltette is első tétmérkőzése előtt a mexikóit, nehogy egyik dél-amerikai elődje, egy bizonyos Diego Forlán sorsára jusson...

Az uruguayi gólvágó, a 2010-es vb aranylabdása pályafutása legkritikusabb időszakát töltötte az Old Traffordon, 27 meccs és nyolc hónap kellett neki első gólja megszerzéséhez...

"Kedves fickó ez a Javier. Csak most jött, de már be is illeszkedett. Nagyszerűen beszél angolul. Azt hiszem, komoly alternatívát jelent Ferguson számára. Mindenesetre a csatárt a gólok jellemzik, a gólok adnak magabiztosságot neki. Javiernél sem lesz ez máshogy. Reméljük repülőrajtot vesz és nem is néz vissza. Csak egy valamit kell elkerülnie, nehogy Forlán-szindrómája legyen."

Felesleges volt félteni. A 22 éves Chicarito már az első adandó alkalommal megvillantotta oroszlánkörmeit a Chelsea ellen, nem hiába küldte el a csapattól Ferguson Danny Welbecket és Mame Biram Dioufot kölcsönbe. Hernández eddig sem okozott csalódást nyár eleji klubváltása óta, két találatot jegyzett a nyári világbajnokságon, és a felkészülési időszakban is kétszer volt eredményes.

CHICHARITO VICCES GÓLJA! (MU-CHELSEA 2-0)


 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu