Forlán játszik Németország ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 10. 11:05
Jó hír érkezett a világbajnoki bronzmérkőzésre készülő uruguayi labdarúgó-válogatott háza tájáról. Péntek este megerősítették, felépült a Hollandia elleni elődöntőn sérülten játszó Diego Forlán, aki pályára lép Németországgal vívandó találkozón.


A dél-amerikaiak négytalálatos házi gólkirályának szereplését a szövetségi kapitány, Oscar Tabárez erősítette meg az AFP hírügynökségnek.

„Igen, készen áll, de nem azért, hogy a torna góllövőlistájának első helyén végezhessen – magyarázta a szakember. – Mindenképpen meg szeretnénk nyerni ezt a mérkőzést, de csapatként!"

Tabárez egyébként nem titkolózott, kijelölte kezdőcsapatát a szombaton 20:30-kor kezdődő összecsapásra: Fernando Muslera - Martin Caceres, Diego Lugano, Diego Godin, Jorge Fucile - Maxi Pereira, Diego Pérez, Egidio Arevalo Rios - Edinson Cavani, Diego Forlán, Luis Suárez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hollandia 32 év után vb-döntős!!!
A holland labdarúgó-válogatott 1978 után ismét bejutott a világbajnokság döntőjébe. Az Oranje 3-2-re verte Uruguayt, amely többnyire a védekezéssel volt elfoglalva, és Suárez hiányában képtelen volt felnőni a feladathoz. Van...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu