Forlán döntött: az Interhez megy

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 29. 16:40
Diego Forlán sajtótájékoztatón bejelentette, többé nem lép pályára az Atlético Madridban, és az Interhez szerződik. Az uruguayi támadó elsősorban Massimo Moratti személyének tudja be a klubcserét.


Alighogy Samuel Eto’o elhagyta az Intert, máris érkezik az utánpótlás, méghozzá Diego Forlán személyében.

„Nagyszerű klubba megyek, hatalmas kihívás ez nekem. Meg szeretném köszönni a lehetőséget Massimo Morattinak” – hízelgett sajtótájékoztatóján a milánóiak elnökének.

„Beszéltem már Esteban Cambiassóval és Diego Militóval, remek barátok vagyunk. Ismerem a Serie A-t, nagyon sok meccset megnézek a tv-ben. Örülök, hogy a Premier League és a La Liga után ott is kipróbálhatom magam.”

„A terv, amit felvázoltak, azt mondatja velem, jobban nem is választhattam volna. Fantasztikus, hogy 32 évesen megkapom az esélyt.”

Forlán eddigi csapatáról, az Atlético Madridról sem feledkezett meg, amelyhez 2007-ben szerződött a Villarrealtól.

„Mindig drukkolok majd az Atlético Madridnak, hatalmas megtiszteltetés volt ott játszani. Négy nagyszerű évet töltöttem a klubnál, jó szívvel gondolok majd vissza rá.”

Forlán rövidesen Milánóba utazik orvosi vizsgálatra, ám a klubcserével kapcsolatban még egyik csapat sem közölt hivatalos információt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu